Wie

Wie ben ik?

Marjoke Visscher geeft al vanaf 1986 Hatha Yogalessen en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Yogadocenten. Ook was zij docente kinderyoga aan de Samsara yogaopleiding in Bilthoven.

In de sfeervolle marjokeyogapraktijk van Marjoke Visscher worden verschillende yogalessen gegeven: yoga voor volwassenen, voor mensen met een handicap, yoga voor kinderen en zwangerschapsyoga. Daarvoor heeft ze diverse specialistische opleidingen gevolgd.

In 1998 heeft zij samen met Danielle Bersma het boek ‘Spelen met Yoga’ geschreven. Een boek waarin het kind centraal staat en waarin allerlei ademoefeningen, yogalessen en spelletjes beschreven staan.

Marjoke heeft 5 jaar met veel plezier aan de Pabo opleiding in Alkmaar kinderyoga les gegeven aan de Pabo studenten. Door bezuiningen zijn deze lessen helaas gestopt.

Marjoke Visscher is ook beschikbaar voor het houden van lezingen of het aanbieden van workshops voor scholen of dagverblijven met als onderwerp kinderyoga of babymassage. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een ouderavond of teamdag.